menu
home      nieuws      team      contact     

Onze e-mobiliteit

Toon
 
elektrische trekeenheid
Stricker
Zeer vlot aankoppelbaar elektrisch trekdeel rechtstreeks aankoppelbaar op het frame van de rolstoel, zonder dat er hulpstukken op de rolstoel gemonteerd worden.
 
elektrische trekeenheid
Stricker
Een compact elektrisch trekdeeltje. Ondanks de compactheid van het toestel heeft hij genoeg kracht om op oneffen ondergrond te rijden.
 
elektrische trekeenheid
Stricker
Zeer vlot aankoppelbaar elektrisch trekdeel, rechtstreeks aankoppelbaar op het frame van de rolstoel zonder dat er hulpstukken op de rolstoel gemonteerd worden.
 
elektrische trekeenheid
Stricker
Een elektrische handbike in een klasse apart voor alle vrijheidsliefhebbers die geen obstakels vrezen! Laat uw droom van grenzeloze onafhankelijkheid uitkomen.
 
elektrische trekeenheid
O Racing
De Streetjet is nieuw in zijn soort. Een compact, licht en attractief aankoppelwiel. De Streetjet kan bekomen worden in verschillende versies.
 
elektrische trekeenheid
O Racing
De Streetjet is nieuw in zijn soort. Een compact, licht en attractief aankoppelwiel. Kan bekomen worden in verschillende versies.
 
elektrische trekeenheid
O Racing
De Streetjet is een compact, licht en attractief aankoppelwiel en nieuw in zijn soort. Kan bekomen worden in verschillende versies en opties.
 
aandrijfondersteuning
Alber
Snel, licht en in verbinding met je smartphone: dat is de nieuwe hoepelondersteuning Twion van Alber.
 
duwondersteuning
Alber
Een elektrisch aandrijfwiel die de mobiliteit van de actieve rolstoelgebruiker aanzienlijk verhoogt. Gemakkelijk aan en af te koppelen op uw rolstoel.
 
elektrische trekeenheid
Alber
Een elektrisch aankoppelwiel/trekdeel dat gemonteerd word op een manuele rolstoel. Met de e-pilot kan je makkelijk lange afstanden afleggen.
 
aandrijfondersteuning
Alber
Met de E-fix maak je van een manuele rolstoel een elektrische rolstoel. Hierdoor kan je veel gemakkelijker bewegen in kleine ruimtes.
 
aandrijfondersteuning
Quickie
De Quickie WheelDrive is een elektrische aandrijfondersteuning in de wielen. Het systeem hanteert 2 hoepels per wiel, deze 2 hoepels hebben een andere functie.
 
duwondersteuning
SmartDrive
De revolutionaire ‘power-assist’ voor je rolstoel. Geeft je meer vrijheid en kracht. Ontlast je schouders en polsen.
 
special, elektrische aandrijving
Nino Robotics
Dit toestel is gebaseerd op de ´Segway´. Het is een elektrisch aangedreven, zelf-balancerend eenpersoons vervoermiddel.
 
elektrische trekeenheid
Nino Robotics
Een elektrische trekeenheid die compact is en beschikt over een krachtige motor.
 
off-road
zoom[ability]
Een elektrisch all-terrain voertuig voor avonturiers. De Zoom Uphill kan sneeuw, zand, stoepranden en lage trappen zonder problemen aan.
 
rolstoelscooter
Huka
Het innovatieve product van Huka. De rolstoelscooter biedt een alternatief voor het vervoer met de auto, aangezien je in je rolstoel kan blijven zitten.
 
elektrische trekeenheid
Rollick
De Rollick Firefly is een elektrische trekeenheid. Het kan bevestigd worden aan het frame van uw rolstoel. Dit toestel biedt de gebruiker pure vrijheid.
 
duwondersteuning
Empulse
EEN EXTRA OPVOUWBAAR DUWTJE IN DE RUG! Met de Empulse R20 duwondersteuning is het duwen van een rolstoel een kinderspel.
" De paragames in Breda op zondag 13 oktober zijn enorm goed meegevallen. Samen met Kristel Gevaert behaalde ik goud in het dames dubbel rolstoelbadminton. Ook in het dames enkel rol B behaalde ik goud, met dank aan de fantastische sportrolstoel die je aan mijn behoeftes aanpaste! "

Ann De Raeymaecker —
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
 
Bel 056 19 09 09    E-mail info@movealltheway.be
Vanneste-Verweestraat 17    B-8540 Deerlijk
Move All The Way Facebook
Move All The Way Instagram
Move All The Way Youtube