menu
home      nieuws      team      contact     

Onze electro´s

Toon
 
electro
Karma
De voorwiel aangedreven EVO Lectus heeft een modern design en is uitstekend wendbaar. De rolstoel biedt een optimale manoeuvreerbaarheid binnenshuis.
 
electro
Permobil
De M3 Corpus is gemaakt voor méér! De compacte basis biedt wendbaarheid in krappe ruimtes zonder in te boeten aan prestaties.
 
electro
Permobil
De M5 Corpus is gemaakt voor meer avontuur.
 
electro
Permobil
Dankzij het compacte formaat en de wendbaarheid van de F3 Corpus kunnen gebruikers gemakkelijk in en uit krappe ruimtes manoeuvreren.
 
electro
Permobil
De F5 Corpus, met Agile vering, is de ideale stoel voor gebruikers die mobiliteit nodig hebben voor een actiever buitenleven.
 
electro
Sunrise Medical
Met zijn ongeëvenaarde offroad-prestaties en betrouwbaarheid maakt het de perfecte offroad 4x4 terreinrolstoel voor urban avonturiers en ontdekkingsreizigers
 
electro
Invacare
De TDX SP2 zorgt er dankzij zijn krachtige vermogen voor dat ook zwaardere gebruikers kunnen genieten van snelle en veilige mobiliteit.
" Na drie jaar wennen aan de handbikesport met een verouderd handbike model, werd het in het voorjaar 2012 tijd om met een betere handbike te gaan sporten. Bij mijn keuze kreeg ik het broodnodige advies van Henk waarbij rekening werd gehouden met zowel mijn fysieke noden als met mijn budget. Nu vele kilometers verder is het goed dat ik nog steeds bij "Move all the way" terecht kan met mijn vragen. "

De Wilde Daniel —
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
 
Bel 056 19 09 09    E-mail info@movealltheway.be
Vanneste-Verweestraat 17    B-8540 Deerlijk
Move All The Way Facebook
Move All The Way Instagram
Move All The Way Youtube