menu
home      nieuws      team      contact     

Onze toebehoren

Toon
 
voorzetwiel
Stricker
Draaibaar voorzetwiel zonder aandrijving, alleen in zilver metallic.
 
wheelblades
Otto Bock
Miniski´s die op de voorwielen van rolstoelen kunnen klikken. Met deze innovatieve Wheelblades kunt u uw rolstoel besturen in winterse omstandigheden.
 
voorzetwiel
FreeWheel
Het Freewheel is het meest innovatieve aankoppelstuk beschikbaar op de markt. Veilig te klemmen op de voetsteun van uw vast frame rolstoel in enkele seconden.
 
quokka bag
Quokka
Stijlvolle, veilige, comfortabele tas om uw waardevolle spullen binnen handbereik te hebben. Bevestigbaar op bijna alle handbewogen rolstoelen en rollators.
 
tasje
Quokka
De eerste handige, praktische tas voor je rolstoel. Makkelijk te bevestigen en af te nemen.
 
aandrijfsysteem, hoepelbediening, hoepels, tetra-bediening
NuDrive
Een hulpmiddel voor op de rolstoel. Het biedt de mogelijkheid om met minder kracht hellingen in uw omgeving op een zelfstandige manier te overbruggen.
 
tassen
Kinetic Balance
Deze tassen zijn gemaakt om tussen de wielen aan de rugleuning of aan het frame aan de achterkant van je stoel te hangen. Voor dagelijks gebruik.
" Ik was al een tijdje op zoek naar een sportrolstoel maar twijfelde welke oplossing voor mij geschikt was. Toen ben ik eens langsgegaan in de toonzaal van Move all the way. Je krijgt er meteen een goed idee van wat er mogelijk is, je wordt er warm onthaald door professionele mensen die weten waarover ze praten en een goed inzicht hebben in wat de "perfecte" oplossing zou kunnen zijn voor jouw specifieke (sport) verwachtingen. "move" dus maar snel naar Move all the way... "

Ann De Raeymaecker —
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
 
Bel 056 19 09 09    E-mail info@movealltheway.be
Vanneste-Verweestraat 17    B-8540 Deerlijk
Move All The Way Facebook
Move All The Way Instagram
Move All The Way Youtube