vrijdag 12 oktober 2018
VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V)

Move All The Way bvba is een groeiende onderneming die zich richt op mobiliteitshulpmiddelen voor de actieve en/of sportieve rolstoelgebruiker.

Klantvriendelijkheid, advies, verkoop, onderhoud, aanpassingen en herstellingen zijn de kernwaarden binnen het bedrijf. De onderneming bestaat uit 5 werknemers en de bedrijfsleider, 3 van hen zijn zelf rolstoelgebruiker. Door een groeiend klantenbestand hebben wij behoefte aan een doorgewinterde administratieve medewerker die zijn/haar mannetje kan staan.

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden binnen het secretariaat en fungeer je als spin in het web. Je wordt het eerste aanspreekpunt, een belangrijke schakel die de werkdruk van de bedrijfsleider en de werknemers wat zal verlagen door allerhande taken over te nemen.

Concreet houdt het volgende taken in:

-       De boekhouding van de firma: inboeken facturen, betalingen, contact met boekhouder, …

-       Opvolging van de onbetaalde facturen: Riziv/VAPH/…

-       Klantenontvangst

-       Pakjesontvangst aftekenen

-       Riziv/VAPH dossiers opvolgen

-       Klasseren dossiers

-       Telefonisch helpen of doorverwijzen van klanten

-       Post sorteren

-       Inscannen/versturen documenten

-       ….

Wij vragen
Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een informele bloeiende werkomgeving en stressbestendig is. Ervaring in de branche is een pluspunt.

 

Wij bieden
Een leuke baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen, een aangename werksfeer en een goed salaris. We zijn ook erg flexibel naar onze werknemers en je werkt in een gezellig team van professionals in een familiale omgeving.


Jouw talenten

Je vindt het een uitdaging om zelfstandig je taken te vervullen en je houdt overzicht in drukke situaties. Daarnaast ben je klantvriendelijke en accuraat.
Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engelse en Franse taal.

Je beschikt daarnaast over uitstekende computer vaardigheden.

Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie, beschik je over goede communicatieve eigenschappen en ben je in bezit van rijbewijs B.


De arbeidsvoorwaarden
Het betreft een 4/5 of een full-time job. We bieden je hiervoor een correct salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren naar deze functie?

Heb je interesse in deze functie en heb je minimum een Bachelor-diploma? Bezorg ons dan je gemotiveerde kandidaatstelling samen met jouw curriculum vitae waarom je graag deze vacature wil invullen. Solliciteren kan via tania@movealltheway.be en dit uiterlijk tot 15 november 2018. Je kandidatuur wordt vertrouwelijk behandeld. Mensen met een fysieke beperking moedigen we aan om zich kandidaat te stellen.

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V)

Deel met je vrienden
Lees alle nieuwsberichten