menu
home      nieuws      team      contact     

Onze bikes

Toon
 
manueel
Stricker
Rolstoel-Bike met ketting 7-gang Shimano naafschakeling. Draaigreep schakelaar midden montage tandwielen 38/24, achter uit druk rem en aparte vastzetbare rem,..
 
manueel
Stricker
Aandrijfwiel ketting, Shimano Alfine 11 naaf (versnellingsratio 409%), vrijloop met schijfrem klikschakelaar met remhendel aan rechtse ergo greep,...
 
manueel
Stricker
De aankoppelbare handbike Stricker City Compact doet zijn naam eer aan en is eenvoudig en uiterst compact op te vouwen.
 
manueel
Stricker
Aandrijfwiel met SRAM 3 x 8 naaf-kettingschakeling, boven 14/28/38 tand schijven met omwerp hendel, ketting afschermbuisje, aanbouwsteun, ergogreep,...
 
manueel
Stricker
De wereld verkennen, ravotten met vrienden - dat is letterlijk kinderspel met ons "City Kid" -model.
 
met hulpmotor
Stricker
Zeer vlot aankoppelbaar elektrisch Hybride handbike, rechtstreeks op het frame van de rolstoel, zonder dat er hulpstukken op de rolstoel gemonteerd worden.

 
met hulpmotor
Stricker
Met de Lipo Smart is geen helling te steil, want als de krachten afnemen, ondersteunt de motor.
 
met hulpmotor
Stricker
Of het nu op wegen, grindpaden of onverharde wegen is - de Smart Wild maakt van elk van zijn rijmomenten een heel bijzonder moment.
 
recreatief
Wolturnus
De Fatbike met zijn extra grote banden is de ideale handbike voor alle soorten terreinen zoals sneeuw, grind, zand en modder.
 
recreatief / competitie
Top End
Een geweldige handbike voor een exceptionele prijs. Startklaar met 27 versnellingen, performance wielen en Shimano componenten.
 
recreatief / competitie
Praschberger
De Speedbike Comp S is de ultieme lichtgewicht fiets om op de weg grote snelheden te maken. Door de rechte rug heeft men een goed overzicht op de weg.
 
recreatief / competitie
Praschberger
Geen enkel terrein dat de Speedbike Comp CC niet aankan. Met zijn moderne uiterlijk is dit de ideale off-road ligfiets voor jou!
 
tandem ligfiets
Hase Bikes
De Pino tandem biedt een ongekend comfort en een opwindend karakter. Met zijn korte wielbasis is hij bijna net zo wendbaar als een gewone fiets.
 
ligfiets
Hase Bikes
De Kettwiesel biedt een uitzonderlijk comfort, een hoge veiligheid en stabiliteit in de bochten. De nadruk bij de Kettwiesel ligt op rijplezier en comfort.
 
ligfiets
Hase Bikes
Net zoals de Kettwiesel, heeft de Trigo een lage zitting tussen de achterste wielen dat zorgt voor een extreme stabiliteit.
 
ligfiets
Hase Bikes
De Lepus is de meest comfortabele ligfiets uit het assortiment van Hase Bikes. Ondanks de hoge zitpositie heft de fiets een hoge stabiliteit tegen kantelen.
 
ligfiets
Hase Bikes
De ideale ligfiets voor kinderen met balansproblemen. Zelfs bij kinderen met een slecht zicht kan de fiets aangekoppeld worden aan een andere fiets.
 
ligfiets
Hase Bikes
De Trets ligfiets de allernieuwste ligfiets voor kinderen van Hase. Hij is de ideale ligfiets voor kinderen met balansproblemen. Heeft een lage instap.
 
ligfiets
Hase Bikes
Als ligfiets met Shimano-motor en weelderige ophanging is de KETTWIESEL EVO STEPS een luxe delta. De EVO STEPS is het luxe model van onze KETTWIESEL-serie.
 
3-wielers
HP Velotechnik
De Scorpion is de ultieme ligfiets die een combinatie maakt van een stabiele wegligging met een indrukwekkende manoeuvreerbaarheid en een sportief temperament.
 
3-wielers
HP Velotechnik
Het basismodel van HP. Ondanks het basismodel, is hij toch heel comfortabel en behendig. Met zijn rechtere rug heeft de bestuurder meer overzicht op de weg.
 
competitie
Quickie
De Quickie Shark RS ontworpen voor en door kampioenen! De Shark RS heeft een robuuste constructie gecombineerd met een innovatief lichtgewicht frame.
 
recreatief / competitie
Quickie
Voor de recreatieve sporter en geÔnspireerd door topsporters. Optimale prestaties en superieure technologieŽn, gecombineerd met veel individuele instellingen.
 
manueel
Quickie
De Quickie Attitude Manual is een lichtgewicht manuele aankoppelhandbike die makkelijk aan te koppelen is. Bezit uitzonderlijke rijprestaties.
 
met hulpmotor
Quickie
Een elektrische hulpmotor samen met een topfiets is de ideale combinatie voor het dagelijks vervoer of recreatief gebruik!
 
manueel
Tracker
De Tracker 20 kardan is een revolutionaire aankoppelbare handbike: het is uitgevoerd met een kardan in plaats van een ketting.
 
recreatief
Berkel Bike
De Berkel Bike Pro is een complete driewieler die men aandrijft met armen ťn benen. Zeer geschikt voor mensen met verminderde kracht in de benen.
 
manueel/met hulpmotor
Berkel Bike
Weinig kracht in de benen? Dan is deze Berkelbike er voor u! De Connect is aan de rolstoel te koppelen en wordt aangedreven door zowel arm- en beenkracht.
 
trekdeel
Berkel Bike
De EasyLegs pro is een complete driewieler waarbij de aandrijving geschiedt met zowel armen als benen en trapondersteuning.
 
competitie
Carbonbike.usa
De eerste longseat handbike dat standaard een monoblade vork gebruikt om de aŽrodynamica te verbeteren. Dankzij het frame-ontwerp, zit je diep in het zadel.
 
competitie
Carbonbike.usa
De winnende handbike van Carbonbike. Het frame is speciaal ontworpen om de gebruiker lager bij de grond te laten liggen en het beste vermogen te bereiken.
" Na drie jaar wennen aan de handbikesport met een verouderd handbike model, werd het in het voorjaar 2012 tijd om met een betere handbike te gaan sporten. Bij mijn keuze kreeg ik het broodnodige advies van Henk waarbij rekening werd gehouden met zowel mijn fysieke noden als met mijn budget. Nu vele kilometers verder is het goed dat ik nog steeds bij "Move all the way" terecht kan met mijn vragen. "

De Wilde Daniel —
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Bel 056 19 09 09    E-mail info@movealltheway.be
Vanneste-Verweestraat 17    B-8540 Deerlijk
Move All The Way Facebook
Move All The Way Instagram
Move All The Way Youtube