menu
home      nieuws      team      contact     

Onze bikes

Toon
 
manueel
Stricker
Rolstoel-Bike met ketting 7-gang Shimano naafschakeling. Draaigreep schakelaar midden montage tandwielen 38/24, achter uit druk rem en aparte vastzetbare rem,..
 
manueel
Stricker
Aandrijfwiel ketting, Shimano Alfine 11 naaf (versnellingsratio 409%), vrijloop met schijfrem klikschakelaar met remhendel aan rechtse ergo greep,...
 
manueel
Stricker
De aankoppelbare handbike Stricker City Compact doet zijn naam eer aan en is eenvoudig en uiterst compact op te vouwen.
 
manueel
Stricker
Aandrijfwiel met SRAM 3 x 8 naaf-kettingschakeling, boven 14/28/38 tand schijven met omwerp hendel, ketting afschermbuisje, aanbouwsteun, ergogreep,...
 
manueel
Stricker
De wereld verkennen, ravotten met vrienden - dat is letterlijk kinderspel met ons "City Kid" -model.
 
met hulpmotor
Stricker
Zeer vlot aankoppelbaar elektrisch Hybride handbike, rechtstreeks op het frame van de rolstoel, zonder dat er hulpstukken op de rolstoel gemonteerd worden.
 
recreatief
Wolturnus
De Fatbike met zijn extra grote banden is de ideale handbike voor alle soorten terreinen zoals sneeuw, grind, zand en modder.
 
manueel
O Racing
Manuele aankoppelbike met de gekende O Racing kwaliteit.
 
met hulpmotor
O Racing
Manuele aankoppelbike met elektrische ondersteuning.
 
recreatief
O Racing
De fatbike versie van de O Racing NAT-M. Deze handbike is ideaal voor oneffen terrein en speelse mountainbike routes!
 
recreatief / competitie
Top End
Een geweldige handbike voor een exceptionele prijs. Startklaar met 27 versnellingen, performance wielen en Shimano componenten.
 
competitie
Top End
De Invacare Top End Force RX handbike met een instelbare carbon rugleuning is de meest competitieve handbike van de Top End Force Series.
 
recreatief / competitie
Praschberger
De Speedbike Comp S is de ultieme lichtgewicht fiets om op de weg grote snelheden te maken. Door de rechte rug heeft men een goed overzicht op de weg.
 
recreatief / competitie
Praschberger
Geen enkel terrein dat de Speedbike Comp CC niet aankan. Met zijn moderne uiterlijk is dit de ideale off-road ligfiets voor jou!
 
tandem ligfiets
Hase Bikes
De Pino tandem biedt een ongekend comfort en een opwindend karakter. Met zijn korte wielbasis is hij bijna net zo wendbaar als een gewone fiets.
 
ligfiets
Hase Bikes
De Kettwiesel biedt een uitzonderlijk comfort, een hoge veiligheid en stabiliteit in de bochten. De nadruk bij de Kettwiesel ligt op rijplezier en comfort.
 
ligfiets
Hase Bikes
Net zoals de Kettwiesel, heeft de Trigo een lage zitting tussen de achterste wielen dat zorgt voor een extreme stabiliteit.
 
ligfiets
Hase Bikes
De Lepus is de meest comfortabele ligfiets uit het assortiment van Hase Bikes. Ondanks de hoge zitpositie heft de fiets een hoge stabiliteit tegen kantelen.
 
ligfiets
Hase Bikes
De ideale ligfiets voor kinderen met balansproblemen. Zelfs bij kinderen met een slecht zicht kan de fiets aangekoppeld worden aan een andere fiets.
 
ligfiets
Hase Bikes
De Trets ligfiets de allernieuwste ligfiets voor kinderen van Hase. Hij is de ideale ligfiets voor kinderen met balansproblemen. Heeft een lage instap.
 
ligfiets
Hase Bikes
Als ligfiets met Shimano-motor en weelderige ophanging is de KETTWIESEL EVO STEPS een luxe delta. De EVO STEPS is het luxe model van onze KETTWIESEL-serie.
 
3-wielers
HP Velotechnik
De Scorpion is de ultieme ligfiets die een combinatie maakt van een stabiele wegligging met een indrukwekkende manoeuvreerbaarheid en een sportief temperament.
 
3-wielers
HP Velotechnik
Het basismodel van HP. Ondanks het basismodel, is hij toch heel comfortabel en behendig. Met zijn rechtere rug heeft de bestuurder meer overzicht op de weg.
 
competitie
Quickie
De Quickie Shark RS ontworpen voor en door kampioenen! De Shark RS heeft een robuuste constructie gecombineerd met een innovatief lichtgewicht frame.
 
recreatief / competitie
Quickie
Voor de recreatieve sporter en ge´nspireerd door topsporters. Optimale prestaties en superieure technologieŰn, gecombineerd met veel individuele instellingen.
 
manueel
Quickie
De Quickie Attitude Manual is een lichtgewicht manuele aankoppelhandbike die makkelijk aan te koppelen is. Bezit uitzonderlijke rijprestaties.
 
met hulpmotor
Quickie
Een elektrische hulpmotor samen met een topfiets is de ideale combinatie voor het dagelijks vervoer of recreatief gebruik!
 
manueel
Tracker
De Tracker 20 kardan is een revolutionaire aankoppelbare handbike: het is uitgevoerd met een kardan in plaats van een ketting.
 
manueel
Tracker
De Tracker 20 is een zeer populaire aankoppelbare handbike en is ideaal voor vervoer, fitness en recreatie.
 
met hulpmotor
Tracker
De krachtige motor in het wiel helpt je om moeiteloos lange afstanden te rijden en maakt handbiken nog leuker!
 
recreatief
Berkel Bike
De Berkel Bike Pro is een complete driewieler die men aandrijft met armen Ún benen. Zeer geschikt voor mensen met verminderde kracht in de benen.
 
manueel/met hulpmotor
Berkel Bike
Weinig kracht in de benen? Dan is deze Berkelbike er voor u! De Connect is aan de rolstoel te koppelen en wordt aangedreven door zowel arm- en beenkracht.
 
trekdeel
Berkel Bike
De EasyLegs pro is een complete driewieler waarbij de aandrijving geschiedt met zowel armen als benen en trapondersteuning.
 
competitie
Carbonbike.usa
De eerste longseat handbike dat standaard een monoblade vork gebruikt om de aŰrodynamica te verbeteren. Dankzij het frame-ontwerp, zit je diep in het zadel.
 
competitie
Carbonbike.usa
De winnende handbike van Carbonbike. Het frame is speciaal ontworpen om de gebruiker lager bij de grond te laten liggen en het beste vermogen te bereiken.
" Dagelijks breng ik vele uren door in mijn rolstoel dus ben ik voor de aankoop ervan zeer veeleisend. Bij mijn nieuwe aankoop werd ik door Move all the way zeer goed geïnformeerd. Zowel de service voor als na verkoop zijn helemaal zoals het hoort. Mijn nieuwe stoel RGK Max Lite is helemaal afgestemd op mijn gestalte en mijn persoonlijke behoeften en smaak. Hij zit fantastisch en rolt me lachend door het leven! "

Herman Malfroy —
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
 
Bel 056 19 09 09    E-mail info@movealltheway.be
Vanneste-Verweestraat 17    B-8540 Deerlijk
Move All The Way Facebook
Move All The Way Instagram
Move All The Way Youtube