vrijdag 12 oktober 2018
VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V)

Move All The Way bvba is een groeiende onderneming die zich richt op mobiliteitshulpmiddelen voor de actieve en/of sportieve rolstoelgebruiker.

Klantvriendelijkheid, advies, verkoop, onderhoud, aanpassingen en herstellingen zijn de kernwaarden binnen het bedrijf. De onderneming bestaat uit 5 werknemers en de bedrijfsleider, 3 van hen zijn zelf rolstoelgebruiker. Door een groeiend klantenbestand hebben wij behoefte aan een doorgewinterde administratieve medewerker die zijn/haar mannetje kan staan.

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden binnen het secretariaat en fungeer je als spin in het web. Je wordt het eerste aanspreekpunt, een belangrijke schakel die de werkdruk van de bedrijfsleider en de werknemers wat zal verlagen door allerhande taken over te nemen.

Concreet houdt het volgende taken in:

-       De boekhouding van de firma: inboeken facturen, betalingen, contact met boekhouder, …

-       Opvolging van de onbetaalde facturen: Riziv/VAPH/…

-       Klantenontvangst

-       Pakjesontvangst aftekenen

-       Riziv/VAPH dossiers opvolgen

-       Klasseren dossiers

-       Telefonisch helpen of doorverwijzen van klanten

-       Post sorteren

-       Inscannen/versturen documenten

-       ….

Wij vragen
Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een informele bloeiende werkomgeving en stressbestendig is. Ervaring in de branche is een pluspunt.

 

Wij bieden
Een leuke baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen, een aangename werksfeer en een goed salaris. We zijn ook erg flexibel naar onze werknemers en je werkt in een gezellig team van professionals in een familiale omgeving.


Jouw talenten

Je vindt het een uitdaging om zelfstandig je taken te vervullen en je houdt overzicht in drukke situaties. Daarnaast ben je klantvriendelijke en accuraat.
Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engelse en Franse taal.

Je beschikt daarnaast over uitstekende computer vaardigheden.

Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie, beschik je over goede communicatieve eigenschappen en ben je in bezit van rijbewijs B.


De arbeidsvoorwaarden
Het betreft een 4/5 of een full-time job. We bieden je hiervoor een correct salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren naar deze functie?

Heb je interesse in deze functie en heb je minimum een Bachelor-diploma? Bezorg ons dan je gemotiveerde kandidaatstelling samen met jouw curriculum vitae waarom je graag deze vacature wil invullen. Solliciteren kan via tania@movealltheway.be en dit uiterlijk tot 15 november 2018. Je kandidatuur wordt vertrouwelijk behandeld. Mensen met een fysieke beperking moedigen we aan om zich kandidaat te stellen.

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V)
dinsdag 12 december 2017
Vrolijke feestdagen

Bij deze wensen we iedereen een vrolijk kerst en gelukkig Nieuwjaar 2018 toe

Vrolijke feestdagen
maandag 12 december 2016
Winmau Master Champion 2016 Vincent D'Hondt

Vincent D'Hondt won in het Engelse Frimley Green de Winmau World Masters voor spelers met een beperking dankzij 3-0 finalewinst tegen Engelsman Richard Green.

Winmau Master Champion 2016 Vincent D'Hondt
donderdag 14 april 2016
Movealltheway steunt Tom Triatlon

‘Tom Triatlon’, waar gaat het over? Geďnspireerd door het verhaal van ‘Dick Hoytgaat Tom – een 20 jarige jongen met fysieke en mentale beperkingen – proberen de triatlon van Brugge uit te zitten. Inderdaad ‘Uit te zitten’ want Tom kan deze uitdaging niet alleen aan. Hij krijgt hierbij hulp van Martin.http://www.tomtriatlon.be/ Movealltheway steunt Tom Triatlon
dinsdag 13 oktober 2015
1e World Masters titel voor Vincent D'Hondt

Vincent D'Hondt zet een topprestatie neer en wordt de 1 ste wereldkampioen Darts voor mindervaliden.

Movealltheway tevens sponsor feliciteert Vincent met deze topprestatie.

1e World Masters titel voor Vincent D'Hondt
dinsdag 18 augustus 2015
Dodentocht van Bornem (100 km )

Gitte Haenen rijd de dodentocht van Bornem (100 km ) met medewerking en ondersteuning van Move All The Way ! Dodentocht van Bornem (100 km )
vrijdag 14 augustus 2015
Benefiet t.v.v Simon Pittomvils

BenePitt, de benefiet waarmee Chiro Esjeewee een handbike voor Simon Pittomvils wilden sponsoren, was een groot succes. De solidariteit was enorm, zowel zaterdag als zondag kwamen heel veel mensen naar De Maere afgezakt om het project te steunen waaronder ook Movealltheway. De 24-uur-handbike-marathon werd uitgereden. Er werden voldoende vrijwilligers gevonden om de handbikes op rollen 24 uur draaiende te houden. Ook Eddy Merckx droeg zijn steentje bij en reed een stuk van het parcours.

Benefiet t.v.v Simon Pittomvils
woensdag 19 maart 2014
Wauters vs Waes vs Wham

Move all the way zorgde ervoor dat  Otto-Jan Ham heeft kunnen strijden tegen Wauters en Waas…Otto-Jan Ham moest eveneens de volle 42 kilometer afleggen in een rolstoel. Niet in Lanzarote, zoals Koen Wauters en Tom Waes, maar in de heuvelachtige Zwalmstreek. 

http://www.vier.be/deidealewereld/videos/rolstoelmarathon-deel-1/141139

http://www.vier.be/deidealewereld/videos/rolstoelmarathon-deel-2/141140

Wauters vs Waes vs Wham