menu
home      nieuws      team      contact     

Onze elektrische rolstoelen

Toon
 
elektrische rolstoel
Karma
De voorwiel aangedreven EVO Lectus heeft een modern design en is uitstekend wendbaar. De rolstoel biedt een optimale manoeuvreerbaarheid binnenshuis.
 
elektrische rolstoel
Permobil
De M3 Corpus is gemaakt voor méér! De compacte basis biedt wendbaarheid in krappe ruimtes zonder in te boeten aan prestaties.
 
elektrische rolstoel
Permobil
De M5 Corpus is gemaakt voor meer avontuur.
 
elektrische rolstoel
Permobil
Dankzij het compacte formaat en de wendbaarheid van de F3 Corpus kunnen gebruikers gemakkelijk in en uit krappe ruimtes manoeuvreren.
 
elektrische rolstoel
Permobil
De F5 Corpus, met Agile vering, is de ideale stoel voor gebruikers die mobiliteit nodig hebben voor een actiever buitenleven.
 
elektrische rolstoel
Sunrise Medical
Met zijn ongeëvenaarde offroad-prestaties en betrouwbaarheid maakt het de perfecte offroad 4x4 terreinrolstoel voor urban avonturiers en ontdekkingsreizigers.
 
elektrische rolstoel
Invacare
De TDX SP2 zorgt er dankzij zijn krachtige vermogen voor dat ook zwaardere gebruikers kunnen genieten van snelle en veilige mobiliteit.
" De paragames in Breda op zondag 13 oktober zijn enorm goed meegevallen. Samen met Kristel Gevaert behaalde ik goud in het dames dubbel rolstoelbadminton. Ook in het dames enkel rol B behaalde ik goud, met dank aan de fantastische sportrolstoel die je aan mijn behoeftes aanpaste! "

Ann De Raeymaecker —
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Bel 056 19 09 09    E-mail info@movealltheway.be
Vanneste-Verweestraat 17    B-8540 Deerlijk
Move All The Way Facebook
Move All The Way Instagram
Move All The Way Youtube