menu
home      nieuws      team      contact     

Onze toebehoren

Toon
 
voorzetwiel
Stricker
Draaibaar voorzetwiel zonder aandrijving, alleen in zilver metallic.
 
wheelblades
Otto Bock
Miniski´s die op de voorwielen van rolstoelen kunnen klikken. Met deze innovatieve Wheelblades kunt u uw rolstoel besturen in winterse omstandigheden.
 
voorzetwiel
FreeWheel
Het Freewheel is het meest innovatieve aankoppelstuk beschikbaar op de markt. Veilig te klemmen op de voetsteun van uw vast frame rolstoel in enkele seconden.
 
quokka bag
Quokka
Stijlvolle, veilige, comfortabele tas om uw waardevolle spullen binnen handbereik te hebben. Bevestigbaar op bijna alle handbewogen rolstoelen en rollators.
 
tasje
Quokka
De eerste handige, praktische tas voor je rolstoel. Makkelijk te bevestigen en af te nemen.
 
tassen
Kinetic Balance
Deze tassen zijn gemaakt om tussen de wielen aan de rugleuning of aan het frame aan de achterkant van je stoel te hangen. Voor dagelijks gebruik.
 
achterwielen
Loopwheels
Loopwheels zijn wielen gemaakt voor oneven terrein. De wielen zijn verend, waardoor minder schokken worden doorgegeven op het lichaam van de rolstoelgebruiker.
 
achterwielen
Loopwheels
Deze verende loopwheels zijn uitgevoerd in carbon wat de wielen stabieler en steviger maakt. Vangt op oneven terrein schokken op.
 
achterwielen
Loopwheels
Urban Loopwheel zijn perfect voor gewoon terrein en snelheden hoger dan 10 km/h. Kan met een elektrische trekeenheid of aankoppelbare handbike gebruikt worden.
 
achterwielen
Loopwheels
Extreme Loopwheels zijn bestemd voor off-road gebruik en snelheden hoger dan 10 km/h. Wordt vaak gecombineerd met een elektrische trekeenheid of handbike.
" Dagelijks breng ik vele uren door in mijn rolstoel dus ben ik voor de aankoop ervan zeer veeleisend. Bij mijn nieuwe aankoop werd ik door Move all the way zeer goed geïnformeerd. Zowel de service voor als na verkoop zijn helemaal zoals het hoort. Mijn nieuwe stoel RGK Max Lite is helemaal afgestemd op mijn gestalte en mijn persoonlijke behoeften en smaak. Hij zit fantastisch en rolt me lachend door het leven! "

Herman Malfroy —
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Bel 056 19 09 09    E-mail info@movealltheway.be
Vanneste-Verweestraat 17    B-8540 Deerlijk
Move All The Way Facebook
Move All The Way Instagram
Move All The Way Youtube