menu
home      nieuws      team      contact     

Onze toebehoren

Toon
 
voorzetwiel
Stricker
Draaibaar voorzetwiel zonder aandrijving, alleen in zilver metallic.
 
wheelblades
Otto Bock
Miniski´s die op de voorwielen van rolstoelen kunnen klikken. Met deze innovatieve Wheelblades kunt u uw rolstoel besturen in winterse omstandigheden.
 
voorzetwiel
FreeWheel
Het Freewheel is het meest innovatieve aankoppelstuk beschikbaar op de markt. Veilig te klemmen op de voetsteun van uw vast frame rolstoel in enkele seconden.
 
quokka bag
Quokka
Stijlvolle, veilige, comfortabele tas om uw waardevolle spullen binnen handbereik te hebben. Bevestigbaar op bijna alle handbewogen rolstoelen en rollators.
 
tasje
Quokka
De eerste handige, praktische tas voor je rolstoel. Makkelijk te bevestigen en af te nemen.
 
tassen
Kinetic Balance
Deze tassen zijn gemaakt om tussen de wielen aan de rugleuning of aan het frame aan de achterkant van je stoel te hangen. Voor dagelijks gebruik.
 
achterwielen
Loopwheels
Loopwheels zijn wielen gemaakt voor oneven terrein. De wielen zijn verend, waardoor minder schokken worden doorgegeven op het lichaam van de rolstoelgebruiker.
 
achterwielen
Loopwheels
Deze verende loopwheels zijn uitgevoerd in carbon wat de wielen stabieler en steviger maakt. Vangt op oneven terrein schokken op.
 
achterwielen
Loopwheels
Urban Loopwheel zijn perfect voor gewoon terrein en snelheden hoger dan 10 km/h. Kan met een elektrische trekeenheid of aankoppelbare handbike gebruikt worden.
 
achterwielen
Loopwheels
Extreme Loopwheels zijn bestemd voor off-road gebruik en snelheden hoger dan 10 km/h. Wordt vaak gecombineerd met een elektrische trekeenheid of handbike.
" De paragames in Breda op zondag 13 oktober zijn enorm goed meegevallen. Samen met Kristel Gevaert behaalde ik goud in het dames dubbel rolstoelbadminton. Ook in het dames enkel rol B behaalde ik goud, met dank aan de fantastische sportrolstoel die je aan mijn behoeftes aanpaste! "

Ann De Raeymaecker —
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
 
Bel 056 19 09 09    E-mail info@movealltheway.be
Vanneste-Verweestraat 17    B-8540 Deerlijk
Move All The Way Facebook
Move All The Way Instagram
Move All The Way Youtube