menu
home      nieuws      team      contact     

Onze e-mobiliteit

Toon
 
elektrische trekeenheid
RGK
De StreetJet is dé oplossing voor wie de voorkeur geeft aan een sportieve, lange afstandsrit en het vermogen willen hebben om moeilijk terrein aan te pakken.
 
elektrische trekeenheid
RGK
De StreetJet is nieuw in zijn soort. Een compact, licht en attractief aankoppelwiel. Kan bekomen worden in verschillende versies.
 
elektrische trekeenheid
Sirocco
De SIROCCO PERFORMANCE is een krachtpatser (1000Watt) voor gebruikers die op zoek zijn naar een hi-tech 5e wiel.
 
elektrische trekeenheid
Sirocco
De SIROCCO URBAIN is bedoeld voor klanten die op zoek zijn naar een ultracompact, lichtgewicht wiel dat in enkele seconden kan worden gedemonteerd.
 
elektrische trekeenheid
Sirocco
De SIROCCO EXTREME is er voor klanten die op zoek zijn naar een EXTREME elektrische trekeenheid met maximale stabiliteit én veiligheid.
 
elektrische trekeenheid
UNAwheel
Krachtige elektrische trekeenheid
die past op de meeste rolstoelen
op de markt.
 
elektrische trekeenheid
Stricker
Zeer vlot aankoppelbaar elektrisch trekdeel rechtstreeks aankoppelbaar op het frame van de rolstoel, zonder dat er hulpstukken op de rolstoel gemonteerd worden.
 
elektrische trekeenheid
Stricker
Een compact elektrisch trekdeeltje. Ondanks de compactheid van het toestel heeft hij genoeg kracht om op oneffen ondergrond te rijden.
 
elektrische trekeenheid
Stricker
Zeer vlot aankoppelbaar elektrisch trekdeel, rechtstreeks aankoppelbaar op het frame van de rolstoel zonder dat er hulpstukken op de rolstoel gemonteerd worden.
 
elektrische trekeenheid
Stricker
Een elektrische handbike in een klasse apart voor alle vrijheidsliefhebbers die geen obstakels vrezen! Laat uw droom van grenzeloze onafhankelijkheid uitkomen.
 
aandrijfondersteuning
Alber
Snel, licht en in verbinding met je smartphone: dat is de nieuwe hoepelondersteuning Twion van Alber.
 
duwondersteuning
Alber
Een elektrisch aandrijfwiel die de mobiliteit van de actieve rolstoelgebruiker aanzienlijk verhoogt. Gemakkelijk aan en af te koppelen op uw rolstoel.
 
elektrische trekeenheid
Alber
De nieuwe e-pilot elektrische aankoppelbike maakt je rolstoel binnen enkele seconden een sportief voertuig!
 
aandrijfondersteuning
Alber
Met de E-fix maak je van een manuele rolstoel een elektrische rolstoel. Hierdoor kan je veel gemakkelijker bewegen in kleine ruimtes.
 
aandrijfondersteuning
Quickie
De Quickie WheelDrive is een elektrische aandrijfondersteuning in de wielen. Het systeem hanteert 2 hoepels per wiel, deze 2 hoepels hebben een andere functie.
 
duwondersteuning
SmartDrive
De revolutionaire ‘power-assist’ voor je rolstoel. Geeft je meer vrijheid en kracht. Ontlast je schouders en polsen.
 
off-road
zoom[ability]
Een elektrisch all-terrain voertuig voor avonturiers. De Zoom Uphill kan sneeuw, zand, stoepranden en lage trappen zonder problemen aan.
 
rolstoelscooter
Huka
Het innovatieve product van Huka. De rolstoelscooter biedt een alternatief voor het vervoer met de auto, aangezien je in je rolstoel kan blijven zitten.
 
duwondersteuning
Empulse
EEN EXTRA OPVOUWBAAR DUWTJE IN DE RUG! Met de Empulse R20 duwondersteuning is het duwen van een rolstoel een kinderspel.
" Dagelijks breng ik vele uren door in mijn rolstoel dus ben ik voor de aankoop ervan zeer veeleisend. Bij mijn nieuwe aankoop werd ik door Move all the way zeer goed geïnformeerd. Zowel de service voor als na verkoop zijn helemaal zoals het hoort. Mijn nieuwe stoel RGK Max Lite is helemaal afgestemd op mijn gestalte en mijn persoonlijke behoeften en smaak. Hij zit fantastisch en rolt me lachend door het leven! "

Herman Malfroy —
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Bel 056 19 09 09    E-mail info@movealltheway.be
Vanneste-Verweestraat 17    B-8540 Deerlijk
Move All The Way Facebook
Move All The Way Instagram
Move All The Way Youtube