menu
home      nieuws      team      contact     

Onze sportrolstoelen

Toon
 
basketbal
RGK
De RGK Interceptor is een op maat gemaakte basketrolstoel.
 
basketbal
RGK
De ultieme basketbalstoel en tevens de keuze van ´s werelds beste basketbalsporters.
 
omnisport
RGK
De RGK Club Sport is een multisportrolstoel die instelbaar is, geschikt voor sportclubs of sporters die een breed gamma aan sporten beoefenen.
 
tennis
RGK
De meest geavanceerde tennis rolstoel beschikbaar! De GrandSlam is één en al vloeiende bewegingen.
 
basketbal
RGK
De toekomst is nabij! RGK maakt een enorme sprong voorwaarts in design, de Elite X is de perfecte combinatie van nieuwe technologie en materialen.
 
dans
RGK
Alleen de beste materialen worden gebruikt in d RGK Danza. Zijn titanium heeft alle positieve eigenschappen van aluminium, met een natuurlijke schokabsorptie.
 
rugby
RGK
Een echt beest. Perfect aangepast voor high-impact gameplay en de pure agressie van rolstoelrugby. Lichtgewicht, slijtvast en wordt op maat gemaakt.
 
wheelen
Wolturnus
Sinds de introductie in 2004 heeft de Amasis-racerolstoel wereldrecords gebroken en vele overwinningen behaald in de Paralympische Spelen.
 
rugby
GTM
Een aanvallende rugbystoel, perfect voor de agressieve aanvaller. De stoel heeft een versterkte, zeer solide en veilige bouw. Wordt op maat gemaakt.
 
rugby
GTM
De GTM Zoltar is een verdedigende rugby stoel. De Zoltar heeft een versterkte, zeer solide en veilige bouw. Deze stoel wordt op maat gemaakt.
 
basketbal
GTM
De GTM Gladiotor is sportrolstoel voor rolstoelbasket. Deze sportrolstoel wordt op maat gemaakt met uw individuele maten!
 
tennis
GTM
De GTM Open is een sportrolstoel voor tennis spelers. Deze sportrolstoel wordt op maat gemaakt met uw individuele maten!
 
dans
GTM
De GTM Tango is een extreem lichte sportrolstoel voor rolstoeldans. Wordt op maat gemaakt met uw individuele maten!
 
schermen
GTM
De GTM Fence is een sportrolstoel voor schermers. Deze sportrolstoel wordt op maat gemaakt met uw individuele maten!
 
wheelen
O Racing
De O Racing OITA is een op maat gemaakte wheeler.
 
rugby
O Racing
Een op maat gemaakte offensieve rugby rolstoel.
 
rugby
O Racing
De O Racing RBD is een defensieve rugby rolstoel op maat gemaakt.
 
basketbal
O Racing
De G2 is ontworpen voor spelers die een wendbare en robuuste stoel nodig hebben. Gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit!
 
tennis
O Racing
De O Racing G2T is ultralicht, snel en zeer sterk gebouwd! Deze stoel is volledig naar uw maten gemaakt.
 
omnisport
Top End
Basketball, tennis, softbal, tafeltennis, badminton, unihockey of een andere veldsport? Allemaal mogelijk met de Pro-2 All Sport Wheelchair!
 
basketbal
Top End
De Top End Schulte 7000 Series in 7000 Series aluminium is sneller, sterker en beter dan ooit tevoren. Nieuw materiaal en een verbeterd voorvork design.
 
tennis
Top End
De Invacare Top End T-5 7000 Series Tennis steelt de show voor tennisliefhebbers. Kies de tennisrolstoel die bij je past, in een vast of instelbaar frame.
 
wheelen
Top End
Deze Eliminator™ OSR racer is ontworpen voor snelheid. Uitzonderlijk stabiel dankzij de superrigide horizontale hoofdbuis en een optimale voorvorkhoek.
 
basketbal
Top End
Ontworpen om atleten te inspireren die duurzaamheid zoeken in een rolstoel, maar die ook snel en gemakkelijk aanpassingen aan hun rolstoel willen maken.
 
tennis
Top End
Ontworpen om atleten te inspireren die duurzaamheid zoeken in een rolstoel, maar die ook gemakkelijk aanpassingen aan hun rolstoel willen maken.
 
tennis
Quickie
De Quickie Match Point is licht, goed manoeuvreerbaar en eenvoudig in te stellen naar de ideale zitpositie. Deze tennisrolstoel biedt optimale beenvrijheid.
" Dagelijks breng ik vele uren door in mijn rolstoel dus ben ik voor de aankoop ervan zeer veeleisend. Bij mijn nieuwe aankoop werd ik door Move all the way zeer goed geïnformeerd. Zowel de service voor als na verkoop zijn helemaal zoals het hoort. Mijn nieuwe stoel RGK Max Lite is helemaal afgestemd op mijn gestalte en mijn persoonlijke behoeften en smaak. Hij zit fantastisch en rolt me lachend door het leven! "

Herman Malfroy —
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
 
Bel 056 19 09 09    E-mail info@movealltheway.be
Vanneste-Verweestraat 17    B-8540 Deerlijk
Move All The Way Facebook
Move All The Way Instagram
Move All The Way Youtube