menu
home      nieuws      team      contact     

onze winterdeals 2022

 
omnisport
RGK
De RGK Club Sport is een multisportrolstoel die instelbaar is, geschikt voor sportclubs of sporters die een breed gamma aan sporten beoefenen.
 
elektrische trekeenheid
RGK
De StreetJet is dé oplossing voor wie de voorkeur geeft aan een sportieve, lange afstandsrit en het vermogen willen hebben om moeilijk terrein aan te pakken.
 
elektrische trekeenheid
RGK
De StreetJet is nieuw in zijn soort. Een compact, licht en attractief aankoppelwiel. Kan bekomen worden in verschillende versies.
 
elektrische trekeenheid
UNAwheel
Krachtige elektrische trekeenheid
die past op de meeste rolstoelen
op de markt.
 
training
Sports Crafters
De handbikerollen van SportCrafters brengen een revolutie teweeg in de manier waarop competitieve para-fietsers trainen met de OverDrive Handcycle Trainer.
 
elektrische trekeenheid
Stricker
Zeer vlot aankoppelbaar elektrisch trekdeel, rechtstreeks aankoppelbaar op het frame van de rolstoel zonder dat er hulpstukken op de rolstoel gemonteerd worden.
 
recreatief / competitie
Top End
Een geweldige handbike voor een exceptionele prijs. Startklaar met 27 versnellingen, performance wielen en Shimano componenten.
 
manueel
Tracker
De Tracker 20 kardan is een revolutionaire aankoppelbare handbike: het is uitgevoerd met een kardan in plaats van een ketting.
" Dagelijks breng ik vele uren door in mijn rolstoel dus ben ik voor de aankoop ervan zeer veeleisend. Bij mijn nieuwe aankoop werd ik door Move all the way zeer goed geïnformeerd. Zowel de service voor als na verkoop zijn helemaal zoals het hoort. Mijn nieuwe stoel RGK Max Lite is helemaal afgestemd op mijn gestalte en mijn persoonlijke behoeften en smaak. Hij zit fantastisch en rolt me lachend door het leven! "

Herman Malfroy —
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Bel 056 19 09 09    E-mail info@movealltheway.be
Vanneste-Verweestraat 17    B-8540 Deerlijk
Move All The Way Facebook
Move All The Way Instagram
Move All The Way Youtube