menu
home      nieuws      team      contact     

onze winterdeals 2022

 
omnisport
RGK
De RGK Club Sport is een multisportrolstoel die instelbaar is, geschikt voor sportclubs of sporters die een breed gamma aan sporten beoefenen.
 
elektrische trekeenheid
RGK
De StreetJet is dé oplossing voor wie de voorkeur geeft aan een sportieve, lange afstandsrit en het vermogen willen hebben om moeilijk terrein aan te pakken.
 
elektrische trekeenheid
RGK
De StreetJet is nieuw in zijn soort. Een compact, licht en attractief aankoppelwiel. Kan bekomen worden in verschillende versies.
 
elektrische trekeenheid
UNAwheel
Krachtige elektrische trekeenheid
die past op de meeste rolstoelen
op de markt.
 
vast frame
RGK
Het titanium frame is goed resistent tegen corrosie en zout water, wat van de Octane Sub4 de ideale rolstoel maak voor avontuur.
Aangeboden door Move All The Way
 
training
Sports Crafters
De handbikerollen van SportCrafters brengen een revolutie teweeg in de manier waarop competitieve para-fietsers trainen met de OverDrive Handcycle Trainer.
 
elektrische trekeenheid
Stricker
Zeer vlot aankoppelbaar elektrisch trekdeel, rechtstreeks aankoppelbaar op het frame van de rolstoel zonder dat er hulpstukken op de rolstoel gemonteerd worden.
 
recreatief / competitie
Top End
Een geweldige handbike voor een exceptionele prijs. Startklaar met 27 versnellingen, performance wielen en Shimano componenten.
 
manueel
Tracker
De Tracker 20 kardan is een revolutionaire aankoppelbare handbike: het is uitgevoerd met een kardan in plaats van een ketting.
" Ik was al een tijdje op zoek naar een sportrolstoel maar twijfelde welke oplossing voor mij geschikt was. Toen ben ik eens langsgegaan in de toonzaal van Move all the way. Je krijgt er meteen een goed idee van wat er mogelijk is, je wordt er warm onthaald door professionele mensen die weten waarover ze praten en een goed inzicht hebben in wat de "perfecte" oplossing zou kunnen zijn voor jouw specifieke (sport) verwachtingen. "move" dus maar snel naar Move all the way... "

Ann De Raeymaecker —
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Bel 056 19 09 09    E-mail info@movealltheway.be
Vanneste-Verweestraat 17    B-8540 Deerlijk
Move All The Way Facebook
Move All The Way Instagram
Move All The Way Youtube